2020. január
H K Sz CS P Szo V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Molnár Trió

A Molnár Trió 2000-ben alakult. Állandó formáció, mely már 10 éve töretlenül népszerű, ezt igazolják a nevükkel fémjelzett műsorok telt házas nézőterei.

A trió egyrészt a hagyományos harmonikás műfajokat mutatja be, repertoárján szerepelnek musette keringők, sanzonok, bravúr polkák, nosztalgia örökzöldek, swingek, tangók, angol keringők.

A műsor szerkesztésénél fontos szempont azokat a zenei irányzatokat, stílusokat is bemutatni, amely hazánkban eddig nem volt hallható harmonikán. Ilyenek például a latin stílusok, pl. cha-cha, bossa nova, rumba, samba, latin egyvelegek. Ezen kívül a trió játszik bravúr és előadási darabokat, hangutánzó műveket, de olyan különleges stílusok is szerepelnek a repertoáron, mint a pasodoble vagy a magyaros egyvelegek, pl. Monti csárdás, A-moll csárdás vagy Brahms több magyar tánca is.

A Molnár Trió szólistája Molnár György harmonikaművész, aki 1998-ban az Év Szólistája Országos Verseny első helyezettje valamint közönségdíjasa lett. Munkáját egy szakmai bizottság 2002-ben nemzetközi Lyra díjjal jutalmazta!

A Molnár Trió tagjai

  • Molnár György - harmonika
  • Kiss László - gitár
  • Móré István - basszusgitár

A műsor időtartama: 60 perc, mely csak élő fellépés lehet! (Félplayback vagy playback kizárt!)

Hangtechnika: szükség esetén a zenekar professzionális hangtechnikával rendelkezik (opcionális szolgáltatás), mely akár zárt színháztermi, akár szabadtéri fellépés esetén is tökéletes akusztikai hatást tud létrehozni!

A Molnár Trió színvonalas garden partyknak, céges rendezvényeknek, hajókirándulásoknak, üzleti vacsoráknak volt már zenei aláfestője. Nagyobb fesztiválokon is megfordultak már, mely fellépéseket nagy érdeklődés jellemzett.

Repertoárjukon szinte minden műfaj megtalálható, ezért gyakran közreműködőjük diplomáciai eseményeknek is.

© 2017 molnargyorgy.hu - Molnár György hivatalos oldala
Honlapkészítés: Eastside Informatika Kft.