2020. január
H K Sz CS P Szo V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Koncertzenekar

Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész és Koncertzenekara

A 2000-ben alakult Koncertzenekart a magyar és nemzetközi zenei élet kiválóságai alkotják, melyben a legendás Stúdió11, Bergendi szalonzenekar valamint a Benkó Dixieland Band kiváló zenészei közreműködnek. Ez egy állandó formáció, mely már 11 éve töretlenül népszerű, ezt igazolják a nevükkel fémjelzett koncertek telt házas nézőterei.

A koncertzenekar egyrészt a hagyományos harmonikás műfajokat mutatja be, repertoárján szerepelnek musette keringők, sanzonok, bravúr polkák, nosztalgia örökzöldek, swingek, tangók, angol keringők.

A műsor szerkesztésénél fontos szempont azokat a zenei irányzatokat, stílusokat is bemutatni, amely hazánkban eddig nem volt hallható harmonikán. Ilyenek például a latin stílusok megjelenik, pl. cha-cha, bossa nova, rumba, samba, latin egyvelegek. Ezen kívül a koncertzenekar játszik bravúr és előadási darabokat, hangutánzó műveket, de olyan különleges stílusok is szerepelnek a repertoáron, mint a pasodoble vagy a magyaros egyvelegek, pl. Monti csárdás, A-moll csárdás vagy Brahms több magyar tánca is.

A koncertzenekar szólistája Molnár György harmonikaművész, aki 1998-ban az Év Szólistája Országos Verseny első helyezettje valamint közönségdíjasa lett. Munkáját egy szakmai bizottság 2002-ben nemzetközi Lyra díjjal jutalmazta!

A koncertzenekar tagjai

  • Molnár György - harmonika
  • Horváth János - zongora
  • Kiss László - gitár
  • Czakó Tibor - dob
  • Móré István - basszusgitár

A koncert időtartama: 90 perc, mely csak élő koncert lehet! (Félplayback vagy playback kizárt!)

A zenekar vendége: minden koncertnek van meghívott vendégművésze (opcionális lehetőség), mely vendégek általában eMeRTon-díjas előadók. Ezen kívül különleges sztárvendégek is kérhetők: Dolhai Attila, Nádas György, Csonka András, Koós János és Dékány Sarolta, Bodrogi Gyula és Voith Ági, Détár Enikő és Maros Gábor. 

Hangtechnika: szükség esetén a zenekar professzionális hangtechnikával rendelkezik (opcionális szolgáltatás), mely akár zárt színháztermi, akár szabadtéri fellépés esetén is tökéletes akusztikai hatást tud létrehozni!

Molnár György Lyra díjas harmonikaművész és Koncertzenekara nagyon népszerű formáció Magyarországon és külföldön egyaránt, az év minden időszakában koncertezik. A formációra jellemző az önálló, egész estés színháztermi koncertek, a nyári szezonban szabadtéri nagy koncertek, fesztiválok aktív résztvevői, városi nagyrendezvények közreműködői, fellépnek színvonalas garden partykon, céges rendezvényeken, hajókirándulásokon, üzleti vacsorákon és diplomáciai rendezvényeken is.

© 2017 molnargyorgy.hu - Molnár György hivatalos oldala
Honlapkészítés: Eastside Informatika Kft.